Bestil og hent i Genfyld efter aftale

Genfyld ToGo - din mulighed for at genfylde på afstand.

Fordi alle skal have mulighed for at handle emballagefrit - også hvis du er i risikogruppe, ikke har mod på selv at gøre dine indkøb, eller bare har travlt med at få hverdagskabalen til at gå op...


Du kan genfylde ToGo på to måder


Ring eller skriv din bestilling ind

Har du ikke mulighed for at komme forbi med egne beholdere, så pakker jeg gerne din bestilling i vores brune papirposer. Det nemmeste er at sende en sms, det ser jeg hurtigst. Alternativt skriv en besked via Genfylds sociale profiler eller send en mail. Vi aftaler det afhentningstidspunkt, der passer dig bedst.


Du kan se kontaktinfo nederst på siden.

Ring eller skriv din bestilling ind
Bestil og hent senere
Jeg genfylder gerne dine beholdere for dig
Emballagefri dagligvarer

Kom forbi med egne beholdere

Sæt efter aftale med mig dine tomme beholdere i en af de små pipkasser med siddepladser uden for butikken sammen med en indkøbsseddel. Sørg gerne for at det fremgår af indkøbssedlen, hvad der skal i hvilke beholdere, evt skriv på malertape eller direkte på beholderne eller put små sedler ned i. Hvis det er vigtigt med specifikke mængder af nogle af varerne, så skal det også gerne fremgå.


Hvis du ikke har mulighed for at vente, mens jeg fylder, så aftaler vi blot det afhentningstidspunkt, der passer dig.


Betal når du henter 

Når du henter, betaler du nemmest med MobilePay - jeg lægger en seddel med beløbet sammen med dine varer. Du kan også betale med kort, jeg kan komme uden for med kortlæseren... Du kan naturligvis få en kvittering på sms efterfølgende.


Skriv gerne til mig hvis du har spørgsmål 💚

Kontakt Genfyld

Fortæl mig, hvad du har på hjerte...